UPDATE maatregelen Corona

UPDATE maatregelen Corona

Beste ouders

Wat we vreesden is helaas werkelijkheid geworden. De Vlaamse Regering heeft de maatregelen omtrent het coronavirus op 20 maart 2020 verscherpt. Voor de jeugdsector betekent dit dat alle activiteiten van jeugdbewegingen geannuleerd worden tot en met 19 april 2020. Dat wil zeggen dat alle ‘gewone wekelijkse activiteiten’ geannuleerd of uitgesteld worden. Dit betekent jammergenoeg ook dat onze spaghettiavond ‘HASTA LA PASTA’ dit jaar niet zal kunnen doorgaan.

We bekijken nog of we de activiteiten nog kunnen laten doorgaan op een latere datum, maar het is nog te vroeg om nu al beslissingen te kunnen nemen.

Hou zeker onze Facebook-groep in de gaten voor leuke online-activiteiten!
We rekenen alvast op jullie begrip en hopen dat we snel weer activiteiten kunnen geven!

Comments are closed.