Kalender 2023-2024

Kalender 2023-2024

 

2023 2024
2 september KKO*
16 september Startdag
30 september  Pannenkoekenverkoop*

Activiteit kabouters en sloebers

14 oktober Activiteit
20 oktober Dag van de jeugdbeweging
20-22 oktober Weekend
11 november Activiteit
 25 november  Activiteit
9 december Sinterklaasfeestje*
6 januari Filmfestival*
27 januari Activiteit
10 februari Activiteit
16-18 februari Weekend
24 februari Activiteit
9 maart Activiteit
23 maart Activiteit
30 maart Croque’n roll
20 april Activiteit
6 mei Vriendinnendag
 30 juni Dagje zee*
 21-28 juli   Zomerkamp Tiegem*
 24-28 juli  Zomerkamp Tiegem voor de kabouters*

* Voor belangrijke data zoals pannenkoekenbak, weekend, filmfestival … krijgen jullie nog een mail met de nodige informatie.

TER INFO

Startdag

De leukste dag van het jaar is… Wanneer de KSA terug van start gaat! We verwachten jullie om 13u30 aan het oud lokaal in Poeke (aan de hondenschool). Dan zullen jullie via een spannende zoektocht ontdekken wie jullie leidsters worden voor het komende jaar. Na dit spel krijgen jullie iets lekkers om te eten en maken we kennis met de nieuwe kindjes en leidsters.

Pannenkoekverkoop

Elk jaar gaat de befaamde pannenkoekverkoop door! Hierbij gaan onze kimmers, sjimmers, rakkers en roodkapjes op pad om heerlijke pannenkoeken te verkopen. De kimmers, sjimmers en rakkers spreken af aan de kerk van Lotenhulle en zullen met de fiets Lotenhulle doorkruisen. De roodkapjes verkopen pannenkoeken in Poeke samen met hun leidsters en dit doen ze te voet. Voor de kabouters en sloebers is er gewoon een activiteit voorzien.

Dag van de Jeugdbeweging

Op ‘Dag van de Jeugdbeweging’ mag je tonen dat je in een jeugdbeweging zit! Laat je jas aan de kant liggen en trek je KSA-hemd aan om naar school te gaan. Alle leidsters doen dit ook, want we zijn fier dat we in de KSA zitten en dat willen we laten zien!

=> Trek je blauwe hemdje aan, zo ziet iedereen dat jeugdbewegingen nog bestaan! 

Sinterklaasfeestje

Elk jaar komt de Sint een bezoekje brengen aan de KSA Lotenhulle-Poeke meisjes. Het bezoek van de Sint gaat door in het zaaltje naast ons lokaal. De Sint komt meestal langs rond 15-16u, dus daarvoor is het gewoon activiteit. De Sint en zijn pieten hebben ook een heerlijk zakje snoep voor elk lid voorzien.

Vriendinnendag

7 mei is onze ‘Vriendinnendag’. Op deze dag is er gewone activiteit met als enige verschil dat iedereen één of meerdere vriendinnen mag meenemen. Zo kunnen zij ook eens proeven van de tofste KSA in het land!

=> Ik neem mijn vriendinnen mee naar de KSA, dan kunnen ze zien hoe hard ik losga!