BELANGRIJK BERICHT IVM DE PANNENKOEKEN!!

BELANGRIJK BERICHT IVM DE PANNENKOEKEN!!

We zijn vandaag te weten gekomen dat een aantal pannenkoekpakjes teruggeroepen worden wegens de mogelijke aanwezigheid van Listera monocytogenes. Het gaat om pakjes met houdbaarheidsdatum 29/10/2021 met een B na de datum!
Heeft u een pakje gekocht met een B NA de houdbaarheidsdatum (zoals op de foto), mag u ze op zaterdag 16/10 tussen 16u en 17u komen brengen aan ons lokaal in Poeke (Poekedorpstraat 16). Wij zullen uw gegevens noteren en ervoor zorgen dat u op de volgende activiteit (23/10) een nieuw pakje krijgt.
Dit nieuws komt bij ons ook heel hard binnen en we hopen dat iedereen de moeilijke situatie een beetje kan begrijpen.
Alvast bedankt voor jullie begrip en onze oprechte excuses voor het ongemak!
Comments are closed.